úterý 26. dubna 2016

Jak Disney zazářil a Universal pohořel

Ahoj Ahoj!

Za předchozí týdny se toho v kinech moc nestalo. Samá nuda, šeď a žádné filmy, co by předvedly něco světoborného. Až na minulý a předminulý týden...


Právě předminulý týden totiž do kin vyrazila předem jistá hitovka KNIHA DŽUNGLÍ aka Jungle Book. Otvírák to byl impozantní a velmi nepřekvapivě všechny rozdrtil. ALE, minulý týden mělo premiéru velmi očekávané pokračování Sněhurky bez Sněhurky neboli sequel 4roky staré, výnosné, vcelku dobře přijaté SNĚHURKA A LOVEC. Sequel Lovec : Zimní válka však nepobrala ani dobré recenze, ani šikovného režiséra  a zkrátka to nevyšlo. Sněhurka bez Sněhurky zkrátka není to pravé.


Film, ač je doslova přerván hvězdami otevřel za pouhých 19 mega... První místo si dál drží zmiňovaná kniha džunglí, která má za oceánem průběžně 192 melounů a za minulý víkendsi jich připsala 60. Zkrátka rodinky chodí, mladí chodí, kritici chodí.... Disney může opět slavit, protože to všechno co má v rukávu mu může jakékoliv jiné studio jen závidět.....
Na třetím místě se vyjíma černošská komedie BarberShop: The Next Cut, který si připsal 10 mega a průběžně jich má přes 35. Dobrá práce. Hned za ním je však zatím největší trvalka a prozatím největší hit tohoto roku ZOOTOPIA, která má už 316 mega!! Neuvěřitelné! Fakt smekám a v nejbližších letech čekám na pokračovando.

Za ním jsou již méně povedené filmy, které z kin zkrátka tak nějak vyprchávají,A to THE BOSS s Mellisou Mccarthy, od kterého se asi očekávalo víc než průběžných 50 melounů... Ale náklady na film nebyli nějak přemrštěné a hlavně, film točil Mellisin manžel a znáte to...co je doma, to se počítá

Za Mellisou je s 5mega a průběžnými319 melouny BATMAN VS. SUPERMAN ÚSVIT SPRAVEDLNOSTI. Není to vyloženě špatný film, očekávaný hit se z něj bohužel nestal, ale své fandy má. Za bojujícími superhrdiny najdeme už jen dráámo Criminal, Mojí tlustuou řeckou svatbu 2, ze které se hit nestal a není se čemu divit. Po tolika letech od 1 se nemohl čekat zázrak. Upřímně mě zajímá jak dopadne i pokračování Bridget Jones...ale o tom si povíme zase jindy. Poslední dvě místa patří filmům COMPADRESS A EYE IN THE SKY. Neočekávám že by se tyto dva filmy ukázali i v našich kinech, ale uvidíme.... No a příští týden se na nás těší akční film, kde má hlavní roli kocourek KEANU, další animák Ratchet a Clank a pravděpodobně největší  hit příštího týden Svátek Matek s božskou Jennifer Aniston  v hlavní roli.... No a jak sme si vedli tady u nás ?

I první místo si tady  u nás vybojovali zvířátka z džungle a průběžně ji u nás vidělo už 73 tisíc lidí. V závěsu na druhém místě je český film TEORIE TYGRA, což sem narozdíl od mých rodičů neviděla, ale prý je to fajn oddechovka a průběžně se pyšní 14 3tisíci diváky. Slušný výkon.

Třetí místo si s průběžnými 19ti tisíci vybojoval Lovec: Zimní válka... Ani u nás se z něj hit nestane..
Za lovcem na čtvrtém místě trůní další pokračování BÁSNÍKŮ se 77 tisíci diváky.... Na pátem místě je megahit ZOOTROPOLIS, který u nás vidělo přes 219 tisíc diváků. Bravurní



Na šestém místě  se usadil Hardcore Henry s 6tisíci diváky..7mé místo patří Kung-fu Pandě 3 a 8mé pak filmu Pat & Mat ve filmu. V Česku sme jinak na animáky a podobné filmy velmi zvědavý :D. Animáky a pohádky u nás zrátka jedou .
Na 9tém místě bojují Batman se Superman s průběžnými 170 tisíci diváky. No a na posledním místě najdeme Orela Eddieho s Hugem Jackmanem.

Na jaký film jste zašli o víkendu vy ?
A zítra a pozítří se těště na další nové a nové čláááánky a recenze a plno dalších věcí. Bakalářku mám konečně dopsanou ( finalllyyyyyyyyyyy) a můžu se mému koníčku opět věnovat naplno a nic nezanedbávat !!


Mějte se krásně a Ahoj příště !
XoXo K

Žádné komentáře:

Okomentovat