neděle 10. května 2015

Začátek nebo Konec ... ?!

Ahoj Ahoj!

Jak jistě většina seriálových fanoušků ví, blíží se konec seriálové sezony a nastává několikaměsíční pauza. Některé seriály už mají své finále (The Big Bang Theory, Pretty Little Liars...) a některá finále nás čekají v následujících týdnech.

Během příštího týdne uvidíme finále Once Upon A Time, jehož název je : Operation Mongoose.Ano, autor dokázal to, o co usilovala vše je naopak. Hrdinové jsou padouši a naopak padouši jsou hrdinové, co dostanou své štastné konce. Zde je malá ukázka z toho, co můžeme ve finále vidět : UKÁZKA  (odkaz Edna.cz). Již z ukázky je vidět, že Regina se prohodí se Sněhurkou, Henry bude jediný, který bude  vše pouze pozorovat z místa dění (Začarovaný Les). Rampl bude bojovníkem proti zlobrům a bude s Belle. Není však úplně jasné, co bude například s Emmou nebo Hookem. Necháme se překvapit. Jistě však je že stanice ABC přiklepla ONCE další sérii (jupiiiii), avšak až po létě (možná i během léta) bude jasné, kdo a co bude mít v páté  řadě hlavní úkol a kdo bude hlavním padouchem.
PS nemůžu si pomoc, ale Evil Snow se mi zkrátka zamlouvá mnohem více než ta hodná ( alespoň co se týče image) a Regina vypadá nádherně jak jako zlá tak jako hodná.
zdroj: TVline.com
Jinak finále by mělo mít 2 hodiny a jeho autoři dokonce i na Twitteru oficiální účet přejmenovali na : Heroes and Villains ( aka hrdinové a padouši), jelikož i kniha ONCE UPON A TIME byla autorem přepsaná právě na Heroes and Villains.

Další, kdo se už dočkal svého finále je už zmiňované The Big Bang Theory, jehož konec je opravdu hodně otevřený. Epizoda je už i ke shlédnutí online. Vezmou se nakonec Penny a Leonard? Rozejde se Raj s Emily? A jak to bude se Sheldonem a Amy po velké hádce a pauze? Dá ji nakonec Sheldon prsten? Zkrátka epizoda plná otázek!Chápu, že nás autoři chtěli pořádně připravit na 9tou sérii, ale tolik nevyjasněných věcí ( to ani nemluvím o Howiem, jeho ženě a jejich problémem se "spolubydlícím").  Penny a Leonard se sice chystají na velice spontánní svatbu, ale vezme si ho nakonec Penny potom co ji řekl? A jak bude pokračovat vztah Amy se Sheldonem, který neskončil zrovna slavně, ale otevřeně? Je pravda, že skoro každý finálový díl Teorie byl hodně otevřený a nabádal k přemýšlení a dumání nad tím, co se asi stane, ale tohle mi nechalo hodně  velkého brouka v hlavě.
Předposlední epizoda čeká i můj nejoblíbenější komediální seriál 2 BROKE GIRLS. V předposledním díle se budou holky podílet na otevíračce nové pobočky THE HIGH. co nás čeká ve finále uvidíme, samozřejmě o tom přinesu náležitý report. Poslední dva díly běží i u dalšího seriálu STALKER. Jelikož rozuzlení už přišlo, v následujících dvou epizodách se budeme zabývat především tím, kým Beth/Michelle vlastně bude a jak bude svůj život směřovat dál. A začne i pátrání po nebezpečném vrahovi! Upíří deníky a PPL už mají také letní pauzu. PPL skončilo poměrně brzy a jeho konec mě navnadil, že možná dám seriálu ještě jednu šanci. Nový seriál THE ROYALS má 10 dílů na první sérii, což znamená, že nás ještě dva díly čekají. Osobně mě hodně zajímá jak dopadne král, jestli Liam a Len zjistí kdo je či není jejich otec a pak hlavně, jestli bude nebo nebude zachovaná monarchie. Doufám, že královně se už konečně něco stane, jelikož její vypočítavost a zloba mě už ani nebaví. Pevně věřím, že se vrátí postava Prudence, které jsem strašně fandila a taky, jestli je ještě objeví Jasper.

Dalším bodem je to, že stanice dělali hodně škrtů a bohužel plno seriálů nedostane další serie ( The Following, State of Affairs s Katherine Heigl, Constantine, Forever, The Messengers) Naopak například novinka IzOmbie byla prodloužena o další sérii nebo velice populární Simpsonovi.
Pár finále nás ještě čeká, ale všechny už spíše zajímá, kam se budou jaké seriály odebírat od podzimu.
Přes léto tu bude mnohem více filmových recenzí a od září zase zpáátky do nových či rozjetých epizod!
Jaký seriál vám bude přes léto nejvíce chybět?
Zatím se mějte
XoXo
K

2 komentáře:

  1. Ten Big Bang byl zvláštní co? :D Některý hlášky byly super, ale pak to začalo nabírat vážný grády, až mě to zaskočilo. Stejně tak mě zajímá ONCE a Royals, jak to všechno bude, škoda že musíme tak dlouho čekat na odpověď :( Super přehled, jako vždy! :*

    OdpovědětVymazat
  2. Byl dost:D Takovej strašně otevřenej konec, to přesně nemám ráda pak sem naplá jak struna celý léto:D Royals se nemůžu dočkat, asi to bude dost napínavý D: Děkujuu moc :-**

    OdpovědětVymazat