úterý 10. května 2016

Jak Iron Man s Kapitánem všechny rozdrtili

Očekávané se stalo pravdou.

Velmi očekávaný, chválený (právem) film je konečně tuuu! A svou konkurenci tvrdě rozdrtil. 179 melounů a zasloužené první místo. Myslím si, že tady není o čem mluvit. Iron Man je zkrátka bůh ( a ne to mi nikdo nevezme) a otvírák sice nedosahuje výšin Avengerů, ale oproti otvírákům samotného Captaina jde o velký posun vpřed. Captain America : občanská válka je zkrátka hit.


 Captain America : občanská válka

Na druhém místě s krásnými 24 mega trůní Kniha Džunglí. Jde sice o mega odstup, ale zároveň jde o takovou trvalku, na kterou v neděli odpoledne chodí rodinky v davech. Proč ne, film je to dobrý.

Na třetím místě se stal záázrak! Ano moji milý, zázrak.  Svátek Matek si připsal 11 mega. Tudíž má víc než o otvírák. Avšak o víkendu zmiňovaný Den Matek byl, tudíž se asi maminy hrnuly. Film mě absolutně nenadchnul a znudil, ale 100 lidí 100 chutí že....


Svátek matek

Na čtvrtém místě troskaří Lovec. Jeho 3 mega jsou neskutečně smutné. Bohužel tady se o hitovce mluvit nedá.. Škoda.


Na pátem místě je pro mě nepochopený ( asi moc blond ?) film Keanu. 3 mega - jako skoro všechny filmy ke konci tabulky. Aktuálně má 15 mega a asi dobrý.

Keanu

Za Keanu žádná změna. Již brzy miliardová Zootropolis taky se 3mega, BarberShop se 2mega, The Boss také se 2 mega. Předposlední místo brutální propadák animák Ratchet a Clank a poslední místo ne moc výdělečný Batman vs Superman, kterého už příští týden v tabulce neuvidíme.

Příští týden nás čeká horůrek The Darkness, na který jsem zvědavá a velmi ambiciozní až oscarové drama Money Monster, který režíruje Jodie Frost a v hlavních rolích po dlouhé době George Clooney s Julií Roberts.

A jak sme na tom byli v Českuu ?

I u nás to rozdrtil Iron man s Captainem Americou. Tenhle film zkrátka táhne. Na druhém místě je rovněž jako ve Státech Kniha Džunglí, kterou rodiny s dětmi velmi ocení.

Na třetím místě je celkem fajn film Teorie Tygra se skvělým Jirkou Bartoškou. Na čtvrtém místě se usadil film Jak se zbavit nevěsty. O hit jako je předchozí Tygr nejde.

Na pátém místě další novinka s Rebel Wilson v hlavní roli - Jak přežít single, na který můžete do konce týdne čekat recenzi :P 

Jak přežít single

Na 6tém místě další pokračování Básníků a pro Čechy velmi vděčný film.

7čku si vybojovala trvalka Zootropolis, 8čku má propadající se Lovec na devítce je Hardcore Henry a celou desítku uzavírá Kungu Fu Panda 3, která mě absolutně nebavila.

Jak si myslíte že bude žebříček vypadat příští týden ?

XoXo


K






Žádné komentáře:

Okomentovat