neděle 17. května 2015

Korso Krymská

Ahooj podruhé!

Dneska mám hodně psavou náladu a mám tooooolik témat, která chci napsat:D Ale všechno má svůj čas.
Včera jsem neplánovaně navštívila jednu z vůbec nejlepších akcí tohoto roku. Konala se v Praze v Krymské ulici, což je ve Vršovicích. Akce je pořádaná několikrát do roka, nevím jestli má nějaký pravidelný interval. Každopádně v této ulici je několik barů ( například Café v lese,Družina, Sběrna a další a další). Nejedná se o nějaké disco klubíky, ale o kvalitní bary. Všechny tyto bary byly přesunuty ven, kde bylo několik stageí, tuším, že 3. Mohli jste si poslouchnout Ska, pouliční dje, moravské písničky a spousty dalších skupin
Jedna z náhodných skupin.

Co se týče pití, i to bylo přesunuto ven. Byly zde stánky se Cidery  ( jak jablečené tak různě ochucené) s víny a i s lehkým občerstvením. Samozřejmě jste mohli být i uvnitř klubů, ale veškerá akce se konala venku.
Kapely hrály různé. Co se mi na téhle akci líbilo asi nejvíc bylo to, že každý každého toleroval. Člověk se prostě bavil, užíval si to, s každým  jste si plácli, prohodili pár slov, do toho neuvěřitelně skvělá atmosféra. Počasí bylo taky super. Jediná výtka ( za tu však pořadatel nemůže) je to, že akce končila již v 9 večer. Začínala v 11 dopoledne a po 9té končila, kvůli nočnímu klidu. Zkrátka v posledních letech se noční klid musí dodržovat. Akce pak pokračovala v různých klubech.
Na akci jsme byli dohromady asi 5 hodin a opavdu jsem si to neuvěřitelně užila. Nejde o to,že ani nevystupoval někdo známí, proč taky, alespoň si mohl zahrát každý, koho to opravdu baví a dělá to pro radost. Už se nemůžu dočkat další této akce a tímto chci taky říct,  že něco podobného by se měl dělat ve více částech Prahy nebo i jiných městech.
 Velice děkuju pak panu pořadateli za neuvěřitelnou akci, kterou uspořádal a všem účastníkům za tu báječnou atmosféru. (Pak také pánovi, od kterého jsme si koupily pár knih)

Část knih, které byly k prodeji.

Pan pořadatel, kterému patří největší dík.
A nakonec my a naše ochutnávka VŠECH Ciderů :D

Mějte se a doufám, že příště na této akci uvidím i Vás!!

Xoxo 

K





Žádné komentáře:

Okomentovat